OAMGMAMR filiala SALAJ

.
IN ATENTIA MEMBRILOR OAMGMAMR FILIALA SALAJ!

PENTRU A VIZUALIZA TOT CONTINUTUL TREBUIE SA FITI INREGISTRATI

.
OAMGMAMR filiala SALAJ
Afla creditele tale de EMC on-line AICI

Sancţiuni drastice pentru cei care agresează personalul medical

Distribuiţi
avatar
OAMGMAMR-SJ
Admin

Numarul mesajelor : 136
Data de inscriere : 30/04/2009
29092011

Sancţiuni drastice pentru cei care agresează personalul medical

Mesaj  OAMGMAMR-SJ

.

Sancţiuni drastice pentru cei care agresează personalul medicalMinisterul Sănătăţii propune sancţiuni drastice pentru cei care agresează personalul medical aflat în exerciţiul funcţiunii.

Ministerul Sănătăţii a lansat pe 13 septembrie 2011 dezbaterea publică a Proiectul Legii de modificare a Legii 95/2006 privind reforma în domeniul Sănătăţii.

Conform proiectului de act normativ, ameninţarea săvârşită nemijlocit sau prin mijloace de comunicare directă contra unui medic, asistent medical, şofer de autosanitară, ambulanţier sau orice alt fel de personal din sistemul sanitar, aflat în exerciţiul funcţiunii, va putea fi pedepsită cu închisoarea de la 6 luni la 2 ani sau cu amendă.

De asemenea, reprezentanţii ministerului propun ca orice acte de violenţă, ca de exemplu lovirea, săvârşite împotriva cadrelor medicale să fie sancţionate cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani, iar vătămarea corporală să poată fi pedepsită cu închisoare de la 6 luni la 6 ani. Vătămarea corporală gravă se va pedepsi cu închisoare de la 3 la 12 ani.

(sursa: www.ms.ro)

.

Subiecte similare

-
Distribuie acest articol pe: diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

Niciun comentariu.


    Acum este: Vin Sept 21, 2018 9:04 pm